Ezsport AS er agenturforvalter for Claussen & Heyerdahl AS som eier retten til EZ dock i Norge. 

Flytebrygge kvalitet du ikke vil finne noe annet sted

Brytepunktet kom da de investerte i noen brygger som var vurdert som top-of-the-line, bare for å se dem gå i oppløsning etter den første stormen. Siden stormer er et faktum av livet spesielt på vannet, visste vi våre brygger måtte kunne tåle disse. For EZ Docks grunnleggere var målet enkelt: for å utvikle praktiske, attraktive, miljøvennlig forankrede systemer designet for folk som faktisk bruker vannet. De bestemte at det ikke lengre gjaldt at en størrelse passer alle. Ingen flere splinter, brente føtter eller bekymringer om brygger som splintrer eller flasser.

EZ Docks har utviklet tilpasningsdyktige løsninger for sine klienter, slik at du kan lett kan sette opp en brygge for flere båter eller en enkel flytebrygge. Vi tilbyr produkter for våtmarker og padlere, PWC eiere og mange flere. Alle våre produkter er miljøvennlige og laget for å vare. Faktisk har våre brygger overlevd flere tropiske stormer, og er blandt annet EZ Dock den  amerikanske regjeringen ber  om hjelp når de trenger dokker og flytende plattformer for nødhjelp.

EZ Dock er industrileder i flytende modulære brygger og tilbyr et bredt utvalg av brygge systemer, båt og PWC heiser og tilbehør. Kombinert med styrke og stabilitet med lett og lite vedlikehold, har våre patenterte design løsninger i både kommersielle, marine og bolig markeder.

Meny

Innstillinger

Del