Utfordringen

Den ekte testen av noe er å se hvordan bryggen virker i en krise. Vi har alle sett de uheldige ødeleggelser som moder natur kan skjenke kystsamfunnene. Om kundene våre opplever svingende vannnivåer eller katastrofale stormer og orkaner, er vi stolte over å si at EZ Dock konsekvent takler stormene.

Alt ligger i designet:

·        Vi produserer våre tilkoblingskoblinger for å gi enhetlig fasthet samtidig som hver brygge seksjon kan bevege seg selvstendig. Vårt koblingssystem gjør det mulig å bøye og skille forankringsdeler, slik at seksjonene kan bevege seg fritt uten ødeleggelse.

·        Vi lager våre muttere og bolter fra en kraftig, rust- eller korrosjonsbestandig kompositt som sikrer styrke og holdbarhet selv under de verste værforholdene.

·        I motsetning til tradisjonelle brygge systemer, er EZ Dock-systemet konstruert for å bevege seg med vannet for å imøtekomme endrede forhold. Vi tilbyr et bredt utvalg av forankringsalternativer for å passe dine behov og for å tillate bryggen din å bevege seg mens du er trygt forankret.

·        Vi har designet et flotasjonssystem som gjør docken din til "pinne" på vannoverflaten, slik at den kan gå med strømmen og forbli intakt - selv i turbulente farvann.

·        EZ Dock har bevist at produktene har styrke til å motstå de fleste tropiske og lav- til middels orkaner. Så når solen kommer tilbake, kan du enkelt sette bryggen tilbake til sin opprinnelige posisjon. 

Meny

Innstillinger

Del